Aanbevelingen

Succesverhalen Spartan PT Emmen 2020/2021

Rolf Selles
Trainen bij Jan betekent altijd tot het uiterste gaan. Proberen grenzen te verleggen en het maximale uit jezelf te halen. En dat met een trainer die een en al energie uitstraalt.
Heerlijk om te doen! Op het moment dat je denkt dat je er bent, helpt Jan je net even weer verder te gaan. Nu al een aantal weken bezig en kracht en conditie gaan met sprongen vooruit. Een echte aanrader.
Bovendien trainen in de buitenlucht is echt lekker. Variatie en alternatieven genoeg!

Bert Beikes

Trainen bij Jan
Keihard werken met een lach
Goed getraind of net begonnen
Alles op je eigen niveau
Trainingen zijn wisselend en dus niet saai
Hij kan je goed motiveren waardoor je boven jezelf uitstijgt .
Elke training gaat zo mooi dat er meestal 45/60min extra wordt getraind.

Dario Middel
Ervaring met de Extreme Spartan Workout

Ik heb helaas nog maar 1 keer een training van Jan mee mogen maken. Maar er volgen meer!!
Jan geeft op een leuke manier les. Je hebt het gevoel een beetje dat je in het leger zit. Hij kan lekker drillen. Op een leuke fanatieke manier. Leuke oefeningen in en om het bos. Jan heeft er veel plezier in. Legt alles vakkundig uit! Veel variatie !! 1 en al dikke TOP!

Jolanda Keizer-Doldersum
Iedere week heb ik 3 trainingen samen met Jan. Hij motiveert me op en top. Ik voel mijn lichaam wekelijks sterker worden. Iedere training mijn grens opzoeken en even eroverheen gaan. Op het mentale vlak weet Jan me te raken. Als ik fysiek uitgeput raak dan is de coach aanwezig om me er weer volledig bij te halen om net dat beetje extra uit de training te halen wat me een geweldig gevoel geeft. Eenmaal thuis onder de douche vandaan voel ik me weer fantastisch en kan de hele wereld weer aan. Over voeding is Jan duidelijk. ''Voeding is het beste medicijn''. Hij kan je hierin ook optimaal begeleiden.

Lisette Oost
Ongeveer twee maanden geleden begon ik met trainen onder begeleiding van Jan. Ik koos voor personal training omdat ik herstellende ben van een voorste kruisband reconstructie en zo goed mogelijk wil revalideren. Ook volg ik de politieopleiding. Om de opleiding af te kunnen ronden moet ik de Professioneel Fit toets halen. Dit is een sporttest.
In het contact met Jan legde ik mijn situatie uit. Samen stelden wij doelen op. Doel 1: zo goed mogelijk herstellen van de blessure. Doel 2: de sporttest halen. Tijdens de eerste training gingen wij direct aan de slag. Door de blessure en operatie had ik een lange tijd niet gesport en moest ik opnieuw beginnen met het opbouwen van kracht en conditie. Jan stelt trainingen samen die effectief zijn, zodat ik mijn doelen kan behalen. Ook kijkt Jan naar mijn belastbaarheid. Ik merk dat Jan kennis en ervaring heeft met betrekking tot blessures. De trainingen ervaar ik als gevarieerd, uitdagend en doelgericht. Tijdens de trainingen wordt er naar je geluisterd en indien nodig worden de oefeningen aangepast. Na iedere training heb ik het gevoel dat het maximale eruit is gehaald. Na ongeveer twee maanden trainen, merk ik veel vooruitgang. Ik heb meer kracht ontwikkeld in mijn lichaam en mijn uithoudingsvermogen is verbeterd. Niet alleen ikzelf maar ook mijn fysiotherapeut ziet aanzienlijk meer vooruitgang nu ik bij Jan train. Kortom leuke trainingen met goed resultaat.

Mark vd Bos
De trainingen die ik volg en heb gevolgd bij Jan zijn zwaar maar hebben me op het mentale en fysieke vlak zeer sterk gemaakt. Ik raad Spartan Personal Training dan ook ten zeerste aan bij een ieder. Jan motiveert je op en top en het stukje coaching wat hier bij komt kijken is echt fantastisch. Ik voel me na een training top en ga met een goed gevoel naar huis. Jan is een oud-marinier en dat zie je terug in zijn aanpak. Heel beheerst en Jan weet waar hij over praat. Zeker als het om zelfverdediging gaat.