Extreme Spartan Workout

Extreme Spartan Workout

Extreme Spartan Workout is een vorm van training in circuitvorm met een verscheidenheid aan oefeningen. Wil jij graag de overtollige kilo's kwijt raken? Wil jij al heel lang afvallen en lukt het je niet? Met de Extreme Spartan Workout is dit mogelijk.

Extreme Spartan Workout is een training in circuitvorm van 120 minuten. Afwisseling in de oefeningen met materialen en met oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Materialen welke gebruikt worden zijn o.a: Bulgarianbag, Kettlebell, Powerrope, Weightbag, TRX, Elastiek, Slamball, Sledgehammer, etc. 
Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coordinatie en snelheid worden verbeterd door deze vorm van training. Iedere training is anders zodat er elke keer weer naar een training toegeleefd kan gaan worden. 
Een hoop plezier wordt ervaren gedurende de training.

Zowel fysiek en mentaal wordt je door deze vorm van training weerbaarder gemaakt en kom je beter en sterker in je vel te zitten.

Momenteel wordt deze training in groepsverband aangeboden eenmalig in de maand op een zondagochtend van 09:00-11:00

Hou jij van een uitdaging? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij deze groep. Beginners en gevorderden zijn welkom. Een ieder kan op zijn of haar niveau de training meedoen.