Cardio Kickboxing

Cardio Kickboxing

Normen en waarden en respect voor elkaar staan bij Jan hoog in het vaandel. Zelf zat Jan bij Team Schreiber Groningen en heeft veel wedstrijdervaring op MMA en judo gebied. Zowel nationaal als internationaal heeft Jan wedstrijden gedraaid. Deze kennis en ervaring zou Jan graag over willen dragen op de jeugd en volwassenen. Jan kan je hierin optimaal begeleiden.

Waarom Cardio Kickboxing goed is voor je geestelijke gezondheid:
-Kickboksen rekent af met stress
-Kickboksen vergroot je zelfvertrouwen
-Doelen halen met kickboksen
-Kickboksen brengt je in contact
-Kickboksen maakt je productiever

Wil jij als vrouw zijnde wel leren kickboksen en heb je geen behoefte aan sparren? Kom gerust langs en draai ontspannen mee. Optimale aandacht voor techniek en er wordt uiteraard aan het uithoudingsvermogen gewerkt. Bijkomend voordeel is dat je gaat afvallen. ( als dat je doel is)
Bokstechnieken worden gestructureerd aangeleerd vanuit het Engelse Boxercise.

Wil jij je geestelijke gezondheid verbeteren met kickboksen? Plan vandaag nog een training in. De enige manier om erachter te komen of kickboksen iets voor je is, is door het gewoon te doen.

Je kunt kiezen uit een prive-training met een personal trainer of je doet mee in een small group training waar je in een kleine groep van maximaal 10 personen wordt begeleidt door een professionele Boxercise instructeur.

Voor interesse om de mogelijkheden voor Personal Training te bespreken graag het contactformulier invullen.