Over mij

Hallo sportvrienden,

Voorheen ben ik Personal Trainer geweest bij Fitnesscentrum Performance in Wagenborgen. De eigenaar Ruud Meijers heeft me destijds gevraagd of ik een groep mensen van stichting NOVO wilde begeleiden met een verstandelijke beperking. Ik heb hier geen seconde over na hoeven denken en ben gestart met deze groep. Gezien de specifieke problematiek van deze groep zijn, gedurende deze training, tevens begeleiders van stichting NOVO aanwezig. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft mogelijkheden als je ze maar kan overtuigen. Al is het maar een glimlach die tijdens de training op een gezicht getoverd wordt, als dat het doel is dan is het een geslaagde training. Dat doet een mens goed en krijg je energie van.

Als Personal Trainer verzorg ik, Jan Keizer, de specifieke Personal Trainingen per 11 april 2019 onder het dak van Active Leasure in Emmen ( Nijbracht 100,7821CA Emmen) www.active-leasure.nu en op locatie naar keuze. ( thuis of op uw werk)
Ik heb meer dan 35 jaren ervaring in diverse sporten en budo kunsten zoals Turnen, Voetbal, Judo, Kickboksen, MMA, Tai Jutsu, Boksen, Thaiboksen, Crossfit, Hardlopen, ATB, Triatlons en 1,5 jaar ervaring in de duiksport ( Divemaster plus 5 bijbehorende specialisaties)

Op Curaçao verzorgde ik de lessen voor het KLM-personeel en Amerikaanse en Nederlandse Mariniers en aan rekruten van het Franse Vreemdelingenlegioen.
Zelf heb ik nationaal en internationaal MMA wedstrijden gedraaid met positief resultaat. Voor mij was dit een uitdaging om te kijken waar je staat met de ervaring die opgebouwd is met de jaren....
In de Personal Training heb ik bijna 17 jaren ervaring waarin ik een aantal wedstrijdsporters heb begeleid. Dit waren o.a. kickboksers en MMA vechters en een jeugdgroep binnen de budo kunst Tai-Jutsu. Dit omdat ze zelf hun grens niet wisten te verleggen, alles geheel vrijwillige basis. Na 1 les persoonlijke begeleiding waren ze in staat om op een gezonde en verantwoorde manier hun grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken.
Op werkgebied ben ik 22 jaren in dienst geweest bij de rijksoverheid. Ik ben werkzaam geweest bij het Korps Mariniers. Daarnaast heb ik bij een aantal beveiligingsbedrijven gewerkt, dit betrof portiers werkzaamheden en evenementenbeveiliging.
Tot aan augustus 2017 heb ik gewerkt in een Penitentiaire Inrichting als zijnde inrichtingswerker ( Ministerie van Veiligheid & Justitie). Het werken met gedetineerden was een fantastisch beroep. Gedragsrapportages, behandelplannen en signaleringsplannen opstellen en observeren van personen was een onderdeel van mijn beroep.
Hierdoor heb ik veel mensenkennis ontwikkeld en dit pas ik toe in mijn Personal Training.
Ook hier komen communicatieve vaardigheden en zelfbescherming dagelijks voor, zowel mondeling als fysiek werden we daarop getraind.

Momenteel werk ik als woonbegeleider op de intensieve zorg met mensen met een verstandelijke beperking. Ik begeleid mensen met een autisme spectrum stoornis met bijkomende psychiatrische aandoeningen zoals o.a. ADHD, PDD-NOS etc. Verbale en fysieke agressie komt in dit beroep ook voor.

In een hoop beroepen komt agressie en geweld voor. Ik zou je kunnen helpen hierin hoe je iets makkelijker met deze vormen van geweld om kunt gaan. Denk hierbij aan personeel van de politie, brandweer, ambulancepersoneel, leraren en leraressen, beveiligingspersoneel. Lichaamshouding en communicatie komt hierbij ook aan bod. Kinderen die op school geperst worden zijn ook welkom bij me. Ik maak jou psychisch sterker door fysieke training zodat jij op
een fatsoenlijke wijze jezelf kunt verwoorden en indien nodig jezelf kunt beschermen tegen agressie, in welke vorm dan ook.

Tijdens de persoonlijke trainingen overleg ik met jou en stellen we haalbare doelen die je wilt gaan bereiken.
Onderdelen die voor kunnen komen in mijn trainingen zijn bijvoorbeeld de technieken uit het Tai-Jutsu, MMA en weerbaarheidstrainingen.
Mijn trainingen pas ik dus geheel aan op wat jij wilt en kan.
Bovenaan staat respect voor de mens, dat is voor mij heel belangrijk.

DOELEN DIE JE WILT BEREIKEN KUNNEN BIJVOORBEELD ZIJN :
-Opbouwen van zelfvertrouwen
-Meer uithoudingsvermogen
-Afvallen
-Een sportief lijf waarin je je automatisch goed zal voelen
-Uitlaatklep om de stress van de dag kwijt wilt raken

Je zult merken dat onder begeleiding van mij je een hoger niveau kan bereiken
Ben je enthousiast geworden door wat hierboven beschreven staat dan ben je van harte welkom. Wil je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, neem dan contact met me op.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer : 06-46146235 of stuur een mail via de contact pagina