PT voor ondernemers

Fit met Laura. Personal Training bij je thuis nodig? Neem contact op met Laura.
Doelgroep: Vrouwen die hulp en ondersteuning nodig hebben om weer fit te worden en een gezonde leefstijl aan te reiken. Laura is een spontane energieke vrouw die weet waar ze over praat. Veel kennis op fysiek en mentaal niveau aanwezig waardoor jij optimaal begeleidt kan worden. Plan NU je intakegesprek in door contact op te nemen met Laura. Wellicht helpt ze je en geeft richting en handvatten aan jou lifestyle.
https://fitmetlaura.nl/


Personal Training voor ondernemers van Emmen bij Spartan PT Emmen

Speciaal voor de ondernemers van Emmen bestaat de mogelijkheid om in de frisse buitenlucht Personal Training af te nemen.
Waarom specifiek ondernemers? De meeste succesvolle zakenmensen zijn de gehele dag stressvol met hun kantoorbaan bezig en nemen weinig tot geen tijd voor ontspanning en inspanning.
Het is bewezen dat lichamelijke beweging meer energie geeft en ( werk) stress doet afnemen waardoor de productiviteit gedurende de dag toeneemt.

Tevens is sporten goed voor lichaam en geest waardoor je automatisch beter in je vel komt te zitten. Personal Training is uitermate geschikt om effectief aan je lichaam te werken als je zelf weinig tijd hebt om naar een sportschool te gaan.

Spartan PT Emmen biedt de mogelijkheid om voor het werk aan Personal Training aan te bieden zodat je met een voldaan gevoel aan het werk gaat en de gehele dag scherp en gefocust de werkzaamheden uit kunt voeren.

Voordelen van Personal Training bij Spartan PT Emmen: Oprechte aandacht, sneller resultaat, uitlaatklep om stress te reguleren, beter in je vel komen, afvallen, uithoudingsvermogen en kracht vergroten. Gratis voedingsadvies & bewegingsadvies.

Ben jij de zelfverzekerde ondernemer van 2021? Meld je NU aan voor een GRATIS intakegesprek bij Spartan PT Emmen. Fit & Vitaal zijn…Dat wil jij toch ook?

Voor interesse om de mogelijkheden voor Personal Training te bespreken graag het contactformulier invullen of direct een mail sturen naar info@spartanpt.nl