Recenties

Danysha

Elke week heb ik kickbokstraining bij Jan. Dit gaat heel erg goed. Mijn conditie gaat vooruit en Jan leert me de basistechnieken heel erg goed aan. Na de training heb ik een voldaan gevoel. Echt een aanrader voor de kinderen.

Jolanda

Iedere week heb ik 3 trainingen samen met Jan. Hij motiveert me op en top. Ik voel mijn lichaam wekelijks sterker worden. Iedere training mijn grens opzoeken en even eroverheen gaan. Op het mentale vlak weet Jan me te raken. Als ik fysiek uitgeput raak dan is de coach aanwezig om me er weer volledig bij te halen om net dat beetje extra uit de training te halen wat me een geweldig gevoel geeft. Eenmaal thuis onder de douche vandaan voel ik me weer fantastisch en kan de hele wereld weer aan. Over voeding is Jan duidelijk. ''Voeding is het beste medicijn''. Hij kan je hierin ook optimaal begeleiden.

Mark v.d Bos

De trainingen die ik volg en heb gevolgd bij Jan zijn zwaar maar hebben me op het mentale en fysieke vlak zeer sterk gemaakt. Ik raad Spartan Personal Training dan ook ten zeerste aan bij een ieder. Jan motiveert je op en top en het stukje coaching wat hier bij komt kijken is echt fantastisch. Ik voel me na een training top en ga met een goed gevoel naar huis. Jan is een oud-marinier en dat zie je terug in zijn aanpak. Heel beheerst en Jan weet waar hij over praat. Zeker als het om zelfverdediging gaat.